به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از فارس: «ميت رامني» فرماندار سابق ايالت «ماساچوست» و نامزد حزب جمهوريخواه در انتخابات رياست جمهوري 2012 آمريکا، در ايميلي که به «جفري گلدبرگ» نويسنده مجله «آتلانيتک» فرستاده، به توضيح موضع خود در قبال برنامه هسته اي ايران پرداخته و توضيح اينکه چرا «باراک اوباما» رئيس جمهوري آمريکا اعتبار خود را در مسير ديپلماتيک در برابر ايران از دست داده و در متوقف کردن غني سازي اورانيوم تهران ناکام مانده پرداخته است.
* رامني گفت که گزينههاي ديپلماتيک در قبال ايران را ناديده نخواهد گرفت
رامني در اين نامه الکترونيکي با اشاره به اينکه همواره درباره روند ديپلماتيک در قبال ايران صحبت کرده، نوشته است مادامي که مزد آمريکا بدرفتاري نباشد و تا زمانيکه ايران آماده تغيير رفتارش است، من گزينه هاي ديپلماتيک را رد نميکنم.
رقيب جمهوريخواه اوباما در انتخابات نوامبر اين کشور در انتقاد از عملکرد دولت فعلي آمريکا و گزارش هايي که مدعي مذاکرات محرمانه ميان واشنگتن و تهران شده اند، اينطور ادعا کرده است که: نزديک ترين متحدان ما مانند اسرائيل از طريق روزنامه «نيويورک تايمز» از طرح هاي ما خبردار نمي شوند و من با مردم آمريکا درباره اينکه به چه سو حرکت مي کنم، صريح خواهم بود. من مخفيانه از ايران طلب انعطاف پذيري بيشتر آن هم کمي مانده به زمان برگزاري انتخابات آتي نخواهم کرد.
رامني در ادامه نامه اش نوشته است: صراحتا هدف از هرگونه استراتژي که در قبال ايران (در دولت من) اتخاذ خواهد شد، مجبور کردن ايران به متوقف کردن کامل چرخش سانتريفيوژهايش و توقف غني سازي اورانيوم و تعطيلي تاسياست هسته اي اش خواهد بود و مواد شکاف پذير موجود در دست ايران نيز بايد به خارج از اين کشور منتقل شوند.
رامني در ادامه نامه خود به سوال گلدبرگ مبني بر اينکه بزرگ ترين اشتباه اوباما در قبال ايران از ديد او چيست، اينطور پاسخ داده است: رئيس جمهور اوباما پيام هاي متنوعي در طول چهار سال گذشته براي ايران فرستاده و به همين دليل است که او اعتبار مسير مذاکره با ايران را از دست داده است.
رامني مدعي شده است که مذاکرات متعددي با ايران صورت گرفته اما ايران به سوي رسيدن به قابليت توليد سلاح هسته اي نزديک مي شود.
نامزد حزب جمهوريخواه انتخابات رياست جمهوري 2012 آمريکا در ادامه به تشريح منظور خود از پيام هاي متنوع اوباما به ايران پرداخته و مدعي شده است که: رئيس جمهور در سال اول دولت خود اعلام کرد که بدون پيش شرط با احمدي نژاد پاي ميز مذاکره مي نشيند اما او عمدا در تمام مدت جنبش سبز در ايران سکوت کرد اينطور نشان داد که اين جنبش مخالف در ايران از حمايت آمريکا برخوردار نيست.
رامني نوشته است: رئيس جمهور اوباما همچنين سياست ايجاد «اختلاف» بين آمريکا و اسرائيل را تعقيب کرد و در پايان سال سوم رياست دولت خود، با تلاش هاي کنگره براي تصويب تحريم هاي فلج کننده عليه بانک مرکزي ايران مبارزه کرد.
رقيب جمهورخواه اوباما اينطور ادامه داده است که تمامي اين موارد اين پيام را به ايران انتقال داده است که تهديد به کار گيري گزينه نظامي عليه اين کشور حقيقي نيست و به همين دليل است که رهبران ايران، اين روزها آمريکا را خيلي جدي نميگيرند.